Löncshúsos-oreós burger: megkóstolná?

2020. december 22. 10:09

A bizarr ízkombinációt Kínában dobja piacra a McDonald's.

2020. december 22. 10:09
null

Limitált mennyiségben készülő burgerrel rukkolt elő Kínában a McDonald's – írja a Telex.

A 400 ezer darab löncshúsos-oreós szendvics december 21. óta elérhető Kínában a gyorsétteremláncnál. A képek alapján a majonéz vagy az Oreo tejkrémje sem hiányzik a burgerből.

(A kép forrása: McDonald's Kína)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. december 23. 11:49
AMikor a nyugat már nem tud jódolgában mit kitalálni... DE a részvényeseknek évről-évre profit növekedést kell hozni és ezért eladjuk a lelkünket. Utánna meg csodálkozunk, hogy nem születnek gyerekek, a fekete nem fekete, és a férfi meg lehet légcsavar is, ha akként azonosul. Néha visszasírom a normalitást amit a szocializmus nyújtott.
sozlib_abschaum
2020. december 22. 20:06
Ez úgy néz ki, mintha a lófejűt (gyurcsánynét) az elmebeteg jácobbal a donáth a cseh, a sabau timikével botmixerrel összekavartak a gréczy megissza és két perc múlva "kézi munkával" szabadjára engedi öket.
crydog
2020. december 22. 14:48
Ízlések és pofonok..Braziliában dolgoztunk anno, a piránját ugyanúgy sütötték paprikás lisztben mint mi a keszeget. A krokodil farka tövéből sütött steak pedig iszonyat finom volt. Egy dolog volt zavaró mégpedig az hogy minden ételre egy vegetás-zsemlemorzsás crumble szerű vackot szórtak. De ami a legjobban esett, hogy a nemzeti ételük a pacalpörkölt volt..:D Egy az egyben olyan volt mint itthon. Na meg a csajok..
filopatl
2020. december 22. 13:16
ízlések..., anno MN étlapon szerepelt sült löncs, egészen ehető volt, főleg ha nincs más, az alakulat által hizlalt disznóból készült abált szalonna, szőrösen, madárszaros kenyérrel, na az már keményebb volt, de az igazi, a rajhoz beosztott kirgiz v.mifene /szovjet/ eledele, 1/2 kg-os olajoshal konzerv, hidegen, minden nélkül, 3 napig csak ezt ette, a szagától is elájultunk, uis az olajjal kente a csizmáját is, tény az nem is ázott át DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!