Látott már londoni háztetőn sétálgató rókát?

2020. december 03. 09:15

Londonban élő belarusz blogger készítette a felvételt.

2020. december 03. 09:15
null

Londonban meglehetősen sok róka él a hírek szerint, íme a bizonyíték. A népszerű blogger Instagramon tette közzé a rövid videót.

 

 

Kép forrása: Instagram

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. december 03. 16:54
A rókákat már réges-régen háziasítani kellett volna. Remekül kitöltik a kutyák és a macskák közötti széles piaci rést. A rókák a kutyáknál macskásabbak, viszont a macskáknál kutyásabbak.
flesh ripper
2020. december 03. 14:34
Ha minden más színű, tarka, foltos, pöttyős, csíkos, op art-mintás, pink-lila sakktábla-mintás és libafos színű alakok flangálhatnak London utcáin, akkor a rókáknak nem szabad? Dehogynem!
august
2020. december 03. 13:07
:) Ha azt nézzük, hogy a felmérések szerint Angliában dobják ki legnagyobb mennyiségben az élelmiszert, nem is nagy csoda, hogy megjelentek a városi rókák, hisz nekik olyan mint a terített asztal. Megtanulják a városi életmódot, és alkalmazkodnak hozzá, náluk ez a túlélési ösztön. -- Volt régebben egy zseniális sorozat az egyik tudományos csatornán, az volt a címe hogy 50 évvel az Ember után.. Hihetetlenül érdekfeszítő volt.
jóember
2020. december 03. 12:37
"neha nem is eszik meg a tyukokat vagy a tobbi baromfit hanem csak legyilkoljak oket." A rókák még nem ismerik a fridzsidert és úgy spájzolnak be szűkösebb időkre, hogy elkaparják a prédát egy időre. Később persze vissza mennek érte, ha ugyan nem fedezte fel a dugihelyet egy szintén jó szimatú vetélytárs. De nem csak a rókák, hanem a kutyák is így viselkednek természetes környezetben. A képen látható róka biztosan nem csinál ilyet, én még ilyen kövér rókát nem is láttam. Gazdag ország-kövér rókák-mondaná Arábiai Lawrence, ha kérdeznék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!