Verstappen összejött Kvyat exével

2020. november 23. 09:25

A holland pilóta először az állásától fosztotta meg Kvyatot, majd összejött gyermeke anyjával is.

2020. november 23. 09:25
null

Pikáns helyzet állt elő a Forma-1-ben, minden jel arra utal ugyanis, hogy Max Verstappen Danyiil Kvjat exével jött össze – számol be a 24.hu.

Verstappen októberben szakított Dilara Sanlikkal, de nagyon úgy tűnik, nem maradt sokáig egyedül. Legújabb barátnője a háromszoros Forma-1-es világbajnok Nelson Piquet lánya, Kelly, aki korábban Kvjat párja volt, akivel közös lányuk is született, Penelopé. Kapcsolatuk alig egy éve, tavaly decemberben ért véget. A modellként tevékenykedő, Verstappennél nyolc évvel idősebb Kelly Piquet 119 ezres követőbázissal rendelkezik az Instagramon, ahol a napokban feltöltött egyik képéhez ezt írta: „Sötétebb, mint az óceán, mélyebb, mint a tenger, megvan benned minden, amire szükségem van”. A romantikus idézethez Verstappen is hozzászólt, kifejezte, hogy együtt a legnagyobb kihívásokkal is szembenézhetnek. 

Verstappen a 2016-es idényben éppen Kvjat helyét foglalta el a Red Bullnál, melynek következtében az oroszt a Red Bull fiókcsapatához, a Toro Rossóhoz sorolták vissza. 

Nem biztos, hogy ezek után gyakran lehet majd látni a két versenyzőt egymás társaságában.

(24.hu)

Címlapkép: Instagram
 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. november 24. 07:09
Kurva. Luxuskurva, de kurva.
flesh ripper
2020. november 23. 14:52
A puncika, alkalom adtán és jobb ajánlat esetén, vele is szakít majd. Qrvául!
Spiltyu
2020. november 23. 14:03
ez egy full blue pill béta csávó... douchebag... olyan nője lehetne amilyet csak akar, erre össze áll egy nála 8 évve idősebb egyedülálló anyával... ez hülye
Nemaztmondták Feri!
2020. november 23. 13:05
Sajnos kacsa a hír. Valójában a benzintyúk varrta rá magát egy másik milliomos hajtóra. Az sem baj, ha hozzá képest pelenkás, csak tele legyen dellával a csörgője. :))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!