Románia: könnygázt vetettek be egy kutya ellen, ki kellett üríteni egy kórházat

2020. november 19. 12:58

58 embernek kellett elhagyni az épületet – feleslegesen.

2020. november 19. 12:58
null

Egészen elképesztő ok miatt kellett kiűríteni egy kórházat a romániai Arges megyében. Mint a Főtér cikkéből kiderül, a kórházi őr gázsprayt vetett be egy kóbor kutya ellen, ám a hatóanyag szaga terjengeni kezdett az épületben. Az ott levők természetesen megrémültek a szúrós szag miatt, – gázszagra tippeltek – és hamar elrendelték az általános kiürítést.

Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, 28 pácienst sikerült kicipelni a kórházból, ágyastól, tolószékestől, mindenestől. Az intézmény 30 alkalmazottja is elhagyta az épületet. A tűzoltók átvizsgálták az épületet és megállapították, hogy szó sincs gázszivárgásról.

A hatóságok elvégezték az ilyenkor előírt vizsgálatot. Bűnösnek találták az őrt, akit 300 lej pénzbírsággal sújtottak.  Ön szerint hogyan került kóbor kutya a kórházba? Írja meg kommentben!

Az eseményekről készült videót itt találja.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2020. november 19. 18:27
Na bumm! Dániában 17 millió nyércet mészároltak le fék és ellensúly nélkül, s nem tiltakozott az állati jogok ombúcmanója. Valami búzlik...ejsze a nyérctetemek... Hogy is írta Gergő? "Kutya kötelessége a kormánynak." Nyírtasson úgy mondták neki gyerekkorában.
Krupp Skya
2020. november 19. 16:50
Lehet a dzsukhel a gazdát akarata megdikhelni.
Krupp Skya
2020. november 19. 16:49
Nem mondhatják a román betegek, hogy a kutya sem kíváncsi rájuk.
kisgul
2020. november 19. 15:17
Dögszagra ment szerencsétlen kiéheztetett jószág!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!