Mégsem lesz járványügyi ellenőr a hastáncosnőből Romániában

2020. november 22. 20:03

Nem ment be a munkahelyére.

2020. november 22. 20:03
null

Két nappal ezelőtti cikkünk címe alapjánhastáncosnő lesz a járványügyi védekezés ellenőre Romániában”. Azonban lehet, egy kicsit elkapkodtuk ezt a kijelentést. A Főtér cikke szerint ugyanis Maria Emylia Florescu – aki eddig hastáncosként lépett fel különböző könnyűzenei együttesekben, és versenyvizsga, munkatapasztalat, valamint egészségügyi szakképesítés nélkül nyerte el a Közegészségügyi Hatóság ellenőri munkakörét – elfelejtett bemenni új munkahelyére.

Erre a Közegészségügyi Hatóság igazgatósága közölte, hogy „Emy” nem a közegészségügyi hatóság alkalmazottja, annak ellenére, hogy felvették, mivel nem jelentkezett, hogy alárja a munkaszerződést.

„Lehet, arra gondol, tesszük hozzá, hogy home office-ból intézi majd a közegészségügyi ellenőrzéseket, afféle szabadúszóként. Bár az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak nem szokott hozzá a koránkeléshez” – zárja cikkét az erdélyi magyar honlap.

Nyitókép: Maria Emylia Florescu Facebook-oldala

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2020. november 23. 21:31
ment ő dolgozni, csak természetesen éjszakai műszakban
Vakfolt
2020. november 23. 16:28
Mi ez a sok blőd állatság amúgy? A leaszfaltozott macska, a megmozdult halott, meg ez a hastáncos ökörködés??
Mandarin.
2020. november 22. 23:53
A lusta román lány, ki délig alszik, a munka nem az ő dolga, kenyerét más módon szerzi meg.
civis72
2020. november 22. 23:45
Majd Donáth kacsa beugrik helyette
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!