Meztelen futást ígért Lizzo – vajon betartja ígéretét?

2020. november 09. 13:44

Joe Biden győzelmét ünnepelné meztelenkedéssel a duci popsztár.

2020. november 09. 13:44
null

Mint arról az amerikai elnökválasztás éjszakáján lapunk is beszámolt, Lizzo, a piknikus testalkatú, háromszoros Grammy-díjas énekesnő erotikus fotósorozattal buzdította Instagram-követőit szavazásra – az egyik képen éppen csak egy amerikai zászló takarta rubensi idomait. 

Amikor erre az országra gondolok, nem a törvényekre, hanem az emberekre gondolok. Arra gondolok, hogy hogyan neveltek bennünket az erőszak, a propaganda és a háború iránti hazafias érzésekre. Arra gondolok, hogy az ország az elnyomó tulajdonában áll, és hogy az elnyomottakat a kapitalizmus katlanjában tartják fogva” – ezt a szöveget mellékelte fotóihoz Lizzo. 

A Click2Houston adta hírül november 6-án, hogy Lizzo egy TikTok-videóban arról beszélt, „libabőrözve” várja a szavazatszámlálás eredményét. „Ha Trump nyeri Pennsylvaniát... mondjátok, ha tévedek, de Pennsylvaniával, Georgiával és Észak-Karolinával még mindig nincsen 270 elektora” – csapott bele a választási matematikába a duci popikon. „Egyes államokban még mindig nincs biztos eredmény... Elment volna az eszem? Annyira izgatott vagyok, félek!” Lizzo hozzátette: ha Joe Biden nyer, anyaszült meztelenül fog rohangálni az utcákon.

 

@lizzo

Am I wrong? I don’t wanna get my hopes up

♬ original sound - lizzo

Nos, azóta Biden átvezette a vezetést Pennsylvaniában és Georgiában is, minden bizonnyal ő lesz az Egyesült Államok következő elnöke – adódna tehát, hogy Lizzo teljesítse ígéretét. Instagram- és Tik-Tok-posztjait nézve erre még nem került sor, viszont egy jetskis videóban búcsút intett Trumpnak:

@lizzo

BYE DON 2020!!!!!!

♬ original sound - lizzo

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
riccky
2024. január 06. 11:01
Tuti hogy Ursula fan a DR. Bubóból!
Czápa
2020. november 11. 08:26
Schilling Árpi és neje, nagyon kitolta már a honi ingerküszöböt. Uncsi.
fogas paduc
2020. november 10. 08:55
Egomegália.
civis72
2020. november 09. 21:04
gurulni jobban tud mint futni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!