Utcai körmenettel akarta elűzni a koronavírust a román ortodox érsek

2020. november 12. 08:03

Itt már csak a csoda segíthet.

2020. november 12. 08:03
null

Romániában a vírust elűző szertartást tartott a Constanta megyei Cogealac községben Teodosie, a botrányos kijelentéseiről elhíresült ortodox érsek. A körmenethez – amely néhány hangfal és régi egyházi ének kíséretében vonult végig az utcán – helybéliek is csatlakoztak, távolságtartásról szó sem volt.

A szertartást állítólag Cati Hristu, a település polgármestere „rendelte meg”. A megyében egyébként a fertőzöttségi ráta 3,6 körül mozog – írja a hírről szintén beszámoló Főtér.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2020. november 12. 10:53
Azt nem írják, hogy vajon sikerült-e nekik a vírusűzés? (Csak azért érdekelne, mert a legutóbb segíteni akartam a haveromnak, belpiacos japán motort vett kezelési-javítási kézikönyv nélkül. Annyira megörültem, mert az oroszoknál találtam dokumentációt, hogy megfeledkeztem az elemi óvatosságról és jól letöltöttem. Újratelepítés lett a vége, ám előtte még hetekig a csodájára járt az összes IT -guru a beszerzeményemnek, ami még az atomot is túlélte. Ha ez bejött a románoknak, és is megyek három kört a loptoppal a szovjet emlékmű körül, biztos ami nem árt.)
kisgul
2020. november 12. 10:33
Romániát ellepték a Nindzsák!
még fokozza
2020. november 12. 10:18
A keresztényeknél a laposföld-hívők ötször okosabbak.
nempolitizálok
2020. november 12. 09:44
Ez egy olyan ország, ahol a magyarokon kívül csak libsik vannak. Nem véletlenül imádják őket az EU és az USA libsijei. Jól mutatja az ország állapota, milyen egy tartós libsi uralom. Kisebbség elnyomva, az ország kifosztva, hatalmas korrupció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!