Áder János részvéttáviratot küldött a román elnöknek

2020. november 14. 21:40

Szívből átérezzük fájdalmukat, a sérülteknek pedig mielőbbi teljes felgyógyulást kívánunk – írta a magyar államfő Klaus Iohannisnak.

2020. november 14. 21:40

Részvéttáviratot küldött a magyar köztársasági elnök a román államfőnek szombaton a karácsonkői (Piatra Neamt-i) kórház intenzív osztályán kitört tűz miatt.

Engedje meg, hogy Magyarország népe nevében ezúton fejezzem ki mindannyiunk őszinte részvétét a tragikus tűzesetben elhunytak családtagjainak és hozzátartozóinak. Szívből átérezzük fájdalmukat, a sérülteknek pedig mielőbbi teljes felgyógyulást kívánunk” – írta Áder János Klaus Iohannisnak.

A kelet-romániai Karácsonkő (Piatra Neamt) koronavírusos betegeket ápoló megyei kórházának intenzív osztályán szombat este tört ki tűz, amelynek következtében tíz ember életét vesztette, és legalább heten válságos állapotban vannak.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkemókus
2020. november 15. 11:38
Áder Jánosnak a magyarok számára nincs mondanivalója, mióta kitört a járvány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!