Nagyon megverték a Liverpoolt

2020. október 04. 22:32

Aston Villa-Liverpool 7-2.

2020. október 04. 22:32
null

Hatalmas pofonba szaladt bele a címvédő Liverpool az angol labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának vasárnapi játéknapján: Jürgen Klopp együttese az Aston Villa otthonában 7-2-re kapott ki.

A birminghamiak legjobbja a mesterhármast szerző Ollie Watkins volt. Az Aston Villa története során másodszor szerzett hét gólt a Premier League-ben, 1995-ben a Wimbledont verte 7-1-re. A Liverpool 1963 áprilisa óta először kapott hét gólt az élvonalban, akkor a Tottenhamtől szenvedett ugyancsak 7-2-es vereséget. Az Aston Villa sorozatban három győzelemnél jár, 2010 áprilisa óta először van ilyen sorozata a PL-ben, ráadásul 1998 óta első ízben győzte le az éppen regnáló bajnokot hazai pályán. Az akkori Arsenal elleni és a mostani siker között 7 döntetlent és 11 vereséget mutatott fel a gárda otthon az aktuális bajnokkal szemben.

(MTI)

A nyitóképen a hétfői Liverpool-Arsenal mérkőzés egyik jelenete látható. Forrás: MTI/AP/Pool/Paul Ellis

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2020. október 04. 23:16
Ezt előre megírhatta volna a Mandi. Akkor megnéztem volna a meccset.
pemete jakab
2020. október 04. 23:14
Az angol élvonal csapataiba mennyi közpénzt tolnak? Hol tartanak az angol csapatok és hol a magyarok? Melyik angol településnek van kétszer akkora befogadóképességű stadionja, mint a település lélekszáma?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!