Így lőtték le Avignonban a késes támadót

2020. október 29. 15:12

A férfi késsel támadt a járókelőkre és a rendőri felszólításokra sem dobta el a fegyvert.

2020. október 29. 15:12
null

Ahogy már korábban mi is beszámoltunk róla, a Nizzai terrorcselekmény mellett Avignonban is a rendőröknek kellett ártalmatlanítaniuk egy férfit aki késsel támadt a járókelőkre. 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2020. október 30. 08:22
Helyes! Ez háború! S Háborúban háborús eszközöket kell használni - a jogban is ez kellene. A franciák helyében már élezném a guillotint. Utána pedig disznóbőrbe kell csavarni a testét, mert így a muszlim terrorista nem tud bejutni a mennyországba. Egyébként 70 fehér ruhás szűzlány várná széttárt lábakkal - a hite szerint.
fokhagymakocka
2020. október 29. 22:20
Ja a lelövés miatt aggódóknak mondom, hogy látszik ahogy a gumilövedék elpattog amivel kilőtték, szóval nem kell aggódni, a szegény agysebészetek túléli.
fokhagymakocka
2020. október 29. 22:17
Amúgy meg már mi a szart akarnak a hülye franciák? Ameddig mára mobilozó is allahozik, a belógó vigyorgó bámészkodó is tevebaszó, (de fogadok, hogy legalább két rajta térdeplő rendőr is) addig ezt a háborút elvesztették.
Zsusztina
2020. október 29. 19:26
Nem kéne az interneten ilyen felvételeket terjeszteni, hiszen kiskorúak is láthatják. Nem jó ez így.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!