Avignonban és a dzsiddai francia konzulátus előtt is voltak késes terrortámadások

2020. október 29. 12:22

A francia városban késsel támadt a járókelőkre egy férfi, a rendőrök lelőtték.

2020. október 29. 12:22

Bár a nap legvéresebb eseményére Nizzában került sor, – ahol eddig három ember vesztette életét egy késes merényletben – számos más helyszínen is voltak támadások – erről számol be a francia sajtó.

A Figaro rendőrségi forrásai szerint két órával a nizzai támadás után Avignonban egy férfi késsel támadt a járókelőkre. Negyed 12 körül lelőtték őt a rendőrök.

Szaúd-Arábiában a rijádi francia nagykövetség közölte: ma délelőtt a dzsiddai francia konzulátus egyik őrére késsel támadtak. A támadót elfogták, a sérült őrt kórházba szállították, nincs életveszélyben – tudósít a Le Monde.

Közben a nizzai polgármester kijelentette: itt az ideje, hogy Franciaország sutba vesse a békeidőben érvényes szabályokat, és kiirtsa az iszlamofasizmust az országból.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polnauer
2020. október 31. 07:33
Nyilván a keresztény értékrendet akarja megvédeni. Kifordítod a tényeket.
Biivisz
2020. október 29. 15:17
Lám-lám! Újabb ékes bizonyítéka az Európát fenyegető újraéledő nácizmusnak. Lehet, hogy "allahuakbár"-nak hallatszott (vagy csak hazudtak a rendszerszintűen rasszista szemtanúk), de az nem lehetett más, mint "Heil Hitler".
luzitanxaver
2020. október 29. 14:49
Hát tényleg elkezdődött.
Skankhunt42
2020. október 29. 14:27
Az a baj hogy továbbmennek Bede Márton 2015
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!