Nizzai polgármester: Itt az ideje, hogy Franciaország sutba vesse a békeidőben érvényes szabályokat

2020. október 29. 11:30

„Országunk nem elégedhet meg többé a békeidőben hozott törvényekkel, ha el akarjuk törölni az iszlamofasizmust” – írta közösségi oldalán Christian Estrosi.

2020. október 29. 11:30
null

A Twitteren reagált a csütörtöki, három halálos áldozatot követelő nizzai terrortámadásra a város polgármestere, Christian Estrosi.

„Nizza, épp úgy, mint egész Franciaország, túl nagy árat fizet ma az iszlamofasizmus miatt. (...) Itt az ideje, hogy Franciaország sutba vesse a békeidőben érvényes szabályokat, és kiirtsa az iszlamofasizmust a földünkről. Hajthatatlan vagyok a kérdésben” – ezt nyilatkozta egy sajtótájékoztatón 13 nappal Samuel Paty halála után Estrosi. „Országunk nem elégedhet meg többé a békeidőben hozott törvényekkel, ha el akarjuk törölni az iszlamofasizmust” írta a közösségi oldalra a városvezető.

Nyitókép: MTI/EPA/Sebastien Nogier

Összesen 376 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. október 30. 09:07
Akkor ez azt jelenti, hogy Franciaországban polgárháború van?... Na szépen vagyunk...
bagira
2020. október 30. 06:35
Ime betolakodók Európa felemelői Merkel védettjei agysebészei , euba jönnek gyilkolnak nem dolgoznak Brüsszel verőlegényei ,európai fehér emberek ellenségei melyet betelepítenek. https://www.youtube.com/watch?v=aNUYGRn3W9Q
luisbathhelena
2020. október 30. 06:10
Parole Parole parole
Jack Reynor
2020. október 30. 05:11
Ezek csak szavak. Az előzmények után hiteltelenek, értelmetlenek, olaj a tűzre. A minimum a bűnözőbeáramlás megakadályozása lenne: jelenleg Líbia partjaitól 30 méterre veszik fel az ilyen gyilkosokat a soros által fizetett csempészek. A csempészek hajóit elsüllyeszteni, a csempészeket tömlöcbe zárni. A behozott bűnözőket visszavinni Libíába, kitenni a libiai partoktól 30 méterre a tengerbe. Ha ez megtörténik, ezzel együtt, lenne hitele az ilyen megszólalásoknak. De eddig mindig ugyanaz folytatódott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!