A szlovák kormány reggel 6-kor kezdi az üléseit

2020. október 07. 10:56

Igor Matovič kormányfő szerint hozzá kell szokni a korán keléshez.

2020. október 07. 10:56

A miniszterek már hat előtt gyülekeztek a Kormányhivatalban, ugyanis a kormányfő reggel hat órai kezdettel hirdette meg a mai kormányülést, számol be róla az m7. Azt sem zárta ki, hogy ebből rendszert csinál.

„Éjfél és kettő körül járunk aludni, de most sincs kivétel. Hozzá kell szokni” – mondta reggel Igor Matovič az érkezése után.

Eduard Heger pénzügyminiszter sem nagyon pihenhette ki magát az éjjel, elmondása szerint egykor ment aludni. A hangulat viszont ennek ellenére jó volt, több miniszter mosolyogva érkezett.

Első érkezők egyike Natália Milanová kultuszminiszter volt, aki elmondta, hogy megszokta a korai ébredést, hiszen fiatal gyermeke van. Hozzátette: az ülés most elveszi az időt a gyermekétől, de vissza tudja ezt neki pótolni.

(ma7.sk)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. október 07. 12:48
Szerintem csak a hajnali csúcsforgalmat növelik, de nekem mindegy...
Coccothraustes
2020. október 07. 12:24
Orbán jó példája ragadós.
Knerten
2020. október 07. 12:22
Kialvatlanul nagyon jó döntéseket lehet hozni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!