Reagált a Navalnij-ügyre a Kreml

2020. szeptember 02. 16:36

„Oroszország nem kapott új információt Németországtól Alekszej Navalnij ügyében” – jelentette ki Dmitrij Peszkov.

2020. szeptember 02. 16:36

„Oroszország nem kapott új információt Németországtól Alekszej Navalnij ügyében” – jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője a TASZSZ-nak, miután a német kormány szerdán közölte, hogy az orosz ellenzéki politikus szervezetében a Novicsok néven emlegetett harci idegmérgek csoportjába tartozó anyagot mutattak ki.

Az orosz külügyminisztérium közölte, hogy Oroszország továbbra is választ vár a német rendvédelmi szervektől az orosz főügyészségnek a Navalnij-üggyel kapcsolatos információigénylésére. A német bejelentés nyomán a dollár árfolyama 75 rubel felé emelkedett.

(MTI)

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2020. szeptember 03. 04:40
konkretumokat hiaba varnak, az ugyanugy nem lesz mint eddig soha. tenyleg elhiszi valaki hogy kiengedtek Oroszorszagbol ha ez igaz? az omszki orvosok (csakis ok meg veletlenul se a kormany) SOHA nem egyeztek volna bele a szallithatosagba
Medve László
2020. szeptember 02. 22:11
Az oroszok olyan hülyék, hogy olyan méreggel mérgezik meg, ami az átlagember fejében hozzájuk köthető, elbaltázzák és ráadásul még engedik elmenni is Oroszországból, hogy aztán jól leégjenek? Ez olyan kamu info, mint a Habsburgok részéről anno a finnugrizmus "ajándéka".
elfújta az ellenszél
2020. szeptember 02. 18:31
Megy a porhintés ezerrel. Jó lenne ha a németek konkrétan, szakmai alapon nyilatkoznának A novicsok egy olyan idegméreg csoport, ami a szerkezet és a hatás szempontjából nem különbözik az egyik gyakran alkalmazott permetezőszer csoporttól. Ez bármelyik növényvédőszer áruházban megtalálható Amennyiben a tünetekből indulnak ki, akkor nem mondhatják hogy novicsok, hanem csak azt hogy acetilkolineszteráz inhibitor mérgezés. A vegyület kimutatásához meg azt kéne tudni, milyen novicsok, de erre inkább csak találgatások vannak
BőröndÖdön
2020. szeptember 02. 17:07
Gyilkos banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!