Pozitív lett a gyulafehérvári érsek koronavírus-tesztje

2020. szeptember 09. 12:38

Kovács Gergely érsek imát és óvatosságot kér mindenkitől.

2020. szeptember 09. 12:38
null

A Gyulafehérvári Római Katolikus Érseki Hivatal közlése alapján Kovács Gergely érseket magas lázzal és rossz közérzettel kórházba szállították – adta hírül a romkat.ro. A portál információi szerint az érsek egészségi állapota a püspökszentelés óta (aug. 29) csak romlott. Kezdetben a hűlés tünetei mutatkoztak nála, ezért azonnal kapcsolatba lépett háziorvosával és segítségét kérte.

A gyulafehérvári érsekség közleménye szerint az érsek tegnap estig elkülönülve volt a szobájában, hogy ne veszélyeztesse a környezetében élők és dolgozók egészségét. A hűlésre alkalmazott kezelés azonban nem hozta meg a várt eredményt, maradt a magas láz, száraz köhögés, fejfájás és a rossz közérzet. A tegnapi nap folyamán elvégzett Covid-19-teszt eredménye pozitív lett.

(Nyitókép: MTI/Kiss Gábor)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2020. szeptember 09. 19:29
Jobbulást, gyógyulást!
Gyéressy Károly
2020. szeptember 09. 14:47
Isten segítse az érsek urat. Fontos, képzett, jó képességű vezetője az erdélyi magyarságnak.
kisgul
2020. szeptember 09. 13:33
Jobbulást kíván az egész kereszténység a Püspök úrnak!
Senki Alfonz
2020. szeptember 09. 12:42
Konzultáljon piszkoskörmű Káslerrel, hogy vajon melyik tízparancsolati előírást szegte meg, amiért beteg lett!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!