Donald Trumpot Nobel-békedíjra jelölték

2020. szeptember 09. 13:01

Az amerikai elnököt az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek közötti béke megteremtésének az elősegítéséért javasolták a kitüntető címre.

2020. szeptember 09. 13:01
null

Az amerikai elnök nevét Christian Tybring-Gjedde vetette fel a Fox News szerint, számol be róla a Sky news. „Úgy gondolom, hogy többet tett a nemzetek közötti béke megteremtéséért, mint a legtöbb Nobelbékedíj-jelölt”– mondta a csatornának a norvég politikus, aki négy ciklust töltött el hazája parlamentjében.

A Fehér Ház egyik tisztviselője bejelentette, hogy Trump szeptember 15-én részt vesz azon az aláírási ceremónián, ahol a közel-keleti megállapodás értelmében normalizálódnak az Izrael és az Egyesült Arab Emírségek közötti kapcsolatok. Az egyezmény szerint – amelyet 18 hónapos tárgyalássorozat előzött meg – az Öböl-állam rendezi a viszonyát Izraellel, ennek fejében a zsidó állam felfüggeszti Ciszjordánia annektálását.

(Sky news)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2020. szeptember 10. 12:41
Nobel forog a sírjában mert már minden szélhámos megkapja a róla elnevezett díjat.Ezen túl már jobban lejáratni Nobel díját már nem is lehet.Bár ha egy buznyák gender aktivista biztosan alacsonyabb szintre vinné ha lenne már ennél alacsonyabb nívó is!
ujujuj
2020. szeptember 09. 20:44
Ha a kenyai majom megkapta, Trump is megérdemli. Eddig még sokkal kevesebb arab országot borított lángba a cia az ő királykodása alatt. És már alig van valami hátra a hivatali idejéből.
gyaloggos
2020. szeptember 09. 17:40
GUTAÜTÉST KAPNAK A LIBERÁLOK már most, a jelölés hallatán is!
tevevanegypupu
2020. szeptember 09. 16:41
Soha nem adják meg neki..az EU is azért kezdte el Izraelt utálni mert Trumppal jóban van..Svédország megegyre hülyébblesz..megadják majd valami fekete terroristának ..vagy zöld levelibékának..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!