Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Családi tragédia Németországban

2020. szeptember 04. 09:58

Öt halott kisgyermeket találtak egy lakótelepi lakásban, feltehetően az anyjuk ölte meg őket.

2020. szeptember 04. 09:58
null

Családi tragédiához riasztotta egy nagymama a német rendőrséget az észak-rajna-vesztfáliai Solingenben, számol be az Euronews. A helyszínelők öt halott kisgyermeket – 1, 2 és egy 3 éves lánykát, illetve egy 6 és 8 éves kisfiút – találtak egy lakótelepi lakásban. A gyermekek anyja, akit a rendőrség a bűncselekmény elkövetésével gyanúsít, vonattal Düsseldorfba utazott. Ott folytatódott a dráma.

A 27 éves nő egy vonat alá vetette magát a pályaudvaron. Jelenleg kórházban van, súlyos sérülésekkel túlélte az öngyilkossági kísérletet. Természetesen kikérdezzük majd a bűnesetről” – mondta el a helyi rendőrségi szóvivő. A tartományi belügyminiszter közölte: ”a nő hatodik gyermeke, egy 11 éves fiú szerencsére jól van. Őt rokonoknál helyezték el."

Az anya nincs még kihallgatható állapotban. A családi dráma hátteréről semmit sem tudni. A szomszédok azt beszélik, a gyerekeket gyógyszerekkel ölték meg. „Mély szomorúsággal tölt el a solingeni családi dráma. Jelenleg gondolataimmal és imáimmal az öt kisgyerekkel vagyok, akiket ilyen szörnyű korán kiragadtak az életből” – mondta Reul Herbert.

Solingenben az egész város döbbenten áll és gyászol.

(Euronews)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2020. szeptember 05. 15:03
Most közölte egy magát megnevezni nem akaró német hírforrás, hogy a kis hölgy a Humboldt egyetem könyvtárosa volt a hírforrás szerint egy fehér keresztény buzinak kinéző napszemüveges képződmény aki a napszemüveggel álcázta rémisztő kinézetét, kikölcsönzött sok könyvet és nem vitte vissza és a kis hölggyel fizettették ki a vissza nem vitt könyveket.
atila68
2020. szeptember 04. 20:18
Ezek a rémisztő keresztény fehér hetero képződmények...
bagira
2020. szeptember 04. 16:02
Hol az apa netán feka élettárs ? valamit elhallgatnak.
Mátyás01
2020. szeptember 04. 15:05
És mi van az apukával?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!