Johnson: Fegyelmezetten be kell tartani az előírásokat

2020. szeptember 22. 22:21

Boris Johnson szerint mindenkinek fegyelmezetten be kell tartania a koronavírus-járvány megfékezését célzó intézkedéseket, annak érdekében, hogy később ne legyen szükség a tavaszihoz hasonló drákói szigorúságú korlátozásokra.

2020. szeptember 22. 22:21
null

A brit miniszterelnök, aki hétfő este, nem sokkal a járványellenes előírások szigorításának bejelentése után televíziós beszédben szólt a brit néphez, közölte: azt üzeni a szabályokat továbbra is megsértőknek, hogy a kormány gondoskodni fog az intézkedések betartatásáról. Ennek érdekében több rendőr lesz az utcákon, és szükség esetén munkájukhoz a hadsereg is támogatást nyújthat. Emellett a szabálysértésekért kiróható pénzbírságok is szigorodnak, és elérhetik a tízezer fontot (4 millió forint) – mondta a brit kormányfő.

Cikkünk frissül.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rovan
2020. szeptember 23. 05:45
Azt mondja akkor nem lesz harmadik hullám?
békalepcse
2020. szeptember 23. 04:12
A pakikkal ezt nem fogod tudni lenyeletni. Öntörvényű népség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!