Eszméletlenre vertek egy férfit a baloldali radikálisok Portlandben

2020. augusztus 18. 09:02

A rendőrség senkit nem vett őrizetbe.

2020. augusztus 18. 09:02
null

Kirángatták az autójából, a földre kényszerítették, majd eszméletlenre vertek egy fehér férfit Portlandben a radikális baloldalhoz tartozó tüntetők – írta a New York Post. Az esetről videó is készült, de ennek ellenére sem vett senkit őrizetbe a helyi rendőrség, csupán közölték, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben.

A férfi többször is mondta támadóinak, hogy nem csinált semmit, amit szemtanúk is megerősítettek. Az áldozatnak súlyos fejsérülései lettek, de csak nehezen tudták kórházba szállítani, ugyanis a radikálisok nem engedték oda a mentőket. Végül csak rendőri segítséggel sikerült kórházba szállítani a férfit.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2020. augusztus 19. 09:47
Évek óta a moslék ballib sajtó a jobboldali náci fasiszta terrorral,skinhead-el ijeszgette a világot.Itt van belőtt rasta barom ,kapucnis antifa hülyegyerekek , bűnöző niggerek tombolnak az utcákon.Hol van most a hulladék liberálsajtó?Az USA-nak vége.A szélsőséges liberalizmus legyilkolja.Most már csak az elagott Biden,meg a barna liberál kurva kell az elnöki székbe .és annyi.
makapaka2
2020. augusztus 19. 09:39
A momentumos Lenin fiúktól, lányoktól sem áll ez a gyakorlat távol. Csak az alkalomra várnak, hogy anarchiát teremtsenek.
Akitlosz
2020. augusztus 19. 01:12
Telefonon jön az adás és szakadozik? Mi ez a rengeteg pittyegés közben?
Shlomo Morel, egy igaz ember
2020. augusztus 19. 00:33
Talán ezért nem kéne beengedni bizonyos kisebbségeket. 6 millió kiválasztott, vagy 40 millió feka... Mi Izraelben lelőjük az illegális határsértőket. Bár máshol a bevándorlást szorgalmazzuk, de ez stratégiánk része. Slomó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!