Tömegbe hajtott egy autós Berlinben

2020. július 26. 10:39

Az esetnek hét sérültje van, egy súlyos állapotban.

2020. július 26. 10:39
null

Tömegbe hajtott egy autós Berlin Charlottenburg kerületében, a Hardenbergplatz-on, közel a Bahnhof Zoo metróállomáshoz. Az incidens reggel 7 óra után történt közvetlenül. A berlini tűzoltóság egy Twitter-bejegyzésben közölt a sérültekkel kapcsolatban információkat, ahol megjegyezték, hogy néhány gyalogos sérüléseket szenvedett. A hatóságok egy mentőhelikoptert is küldtek a helyszínre.

 

 

A berlini rendőrség szintén egy Twitter-posztban közölte, hogy őrizetbe vették a jármű vezetőjét. A Mercedes típusú, észt rendszámtáblával közlekedő személyautót egy 24 éves férfi vezette. Állításaik szerint az eset továbbra is kivizsgálás alatt van, ám egyelőre nincsen jele politikai vagy vallási motivációnak, így nem megerősített információ, hogy terrortámadásról lenne szó. A Deutsche Welt a szintén német Bild állításaira hivatkozva azt állítja, az egyik sérült csapdába esett az autó alatt. Ő súlyosan sérült, újraélesztésre szorult. Több szemtanú is sokkot kapott az eseménynek köszönhetően, számukra a hatóságok hivatásos szakemberek tanácsadását biztosítják.

 

Fotó: Twitter

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. július 26. 19:06
Elszigetelt eset.
Esvány
2020. július 26. 14:57
Mer' idegállapotba' vót...
libsimentes_övezet
2020. július 26. 14:45
Nem volt politikai vagy vallási motivációja. Bár még csak annyit tudtak meg tőle, hogy allah akbar.
röviden
2020. július 26. 13:37
Már az észtekkel se lehet bírni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!