Lengyel elnökválasztás: fej-fej mellett Duda és Trzaskowski

2020. július 07. 17:51

Megjósolhatatlan a második forduló kimenetele.

2020. július 07. 17:51
null

Vasárnap tartják az elnökválasztás második fordulóját Lengyelországban. A PiS újrázó jelöltjét, Andrzej Dudát, és kihívóját, az ellenzéki PO jelöltjét, Rafal Trzaskowskit fej-fej mellett mérik a közvéleménykutatók. A United Survey július 4-én végzett mérése alapján 50.5 százalékkal Duda nyerhet hétvégén, míg Trzaskowski 49.5 százalékot szerezne – ez azonban bőven a statisztikai hibahatáron belül van.

(Europe Elects)

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2020. július 09. 08:28
Óriási munkát és pénzt fektetnek liberálisék abba, hogy Olaszország után most Lengyelországban is liberális irányba "befolyásolják" a választói akaratot. Magyarország mellől szépen lehántják a politikailag szövetséges kormányzatokat és utána nekünk veselkednek ezek a romlott agyú világpusztító hiénák. Reméljük időben rájövünk arra, hogy agyon kell csapni ezeknek a működését titkosszolgálati eszközökkel - vagyis a Lengyel testvérek megsegítését "hatékony eszközökkel" támogatni kell.
Lacomb
2020. július 07. 20:19
Europe Elects? Ez gyanús. Sztem a ballib Hálózat része. Képzelem, mit művelnek most a ballib. médiumok Lengyelországban... Nem irígylem szegény lengyelet...
BőröndÖdön
2020. július 07. 18:42
Nem oda Duda,hajrá,a leírhatatlan nevű ellenfele!! :)
János bácsi
2020. július 07. 18:42
Duda után felkészül Trump
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!