Két világrend ütközött a lengyel választáson

2020. július 14. 22:13

Komoly hátszelet kapott Trzaskowski Németországból.

2020. július 14. 22:13

Két világrend ütközött az Európai Unióban is komoly fajsúllyal bíró lengyel nemzet egy nagyon fontos elnökválasztásán – mondta Rosonczy-Kovács Mihály, a Közép-Európai Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatorna kedd esti műsorában. Az elemző szerint a legkomolyabb nemzetközi külső befolyás német tulajdonú médián keresztül érkezett, az ellenzéki jelölt, Rafal Trzaskowski varsói főpolgármester „hihetetlen hátszelet” kapott. Ez a médiatulajdonosi kör globalista, liberális világképet víziónál – mutatott rá. Rosonczy-Kovács Mihály elmondta, ez ellen érthető módon a nemzeti érzelmű lengyel politikai erő fellépett. Rafal Trzaskowski kampányát „a liberális világrendet előmozdítani kívánó tőke segítette a háttérből” – fogalmazott.

(MTI)

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. július 15. 10:58
Marhaság. Mindét jelölt konzervatív volt, csak Duda a szélsőjobb szavazataiért is lehajolt...
bunko_jobbos
2020. július 15. 10:00
Ennyit a demokraciarol. A vegere kiderult, hogy nem az emberek beleszolasat szerettek volna ugy szaz evvel ezelott, hanem azt, hogy az akkori, egyhazi elitet mediaelittel helyettesitsek. Ennyi.
kakambuki
2020. július 15. 08:12
Ja és az egyik alulmaradt, hál'Istennek!
catalina9
2020. július 15. 06:57
Rafal Trzaskowski kampányát a liberális világrendet előmozdítani kívánó tőke segítette a háttérből " Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!