Fiatal anyukát lőttek agyon BLM-szimpatizánsok

2020. július 13. 11:30

Minden élet számít – mondta az áldozat a lövések előtt.

2020. július 13. 11:30

Jessica Doty Whitaker a vőlegényével és két ismerősével sétált Indianapolis egyik utcáján, amikor szembe jött velük négy férfi és egy nő, akik a Black Lives Matter nevű mozgalom szimpatizánsai voltak – írja a thesun.co.uk. A két csoport között vita alakult ki, majd a későbbi áldozat azt mondta az aktivistáknak, hogy „minden élet számít” – „all lives matter”. 

A vita után a csoportoknak sikerült megbeszélni a dolgokat, és mindkét fél elindult a saját dolgára, azonban percekkel később lövések dördültek. Jessica vőlegénye, Jose Ramirez a FOX59 nevű csatornának nyilatkozva azt mondta: „az összetűzés véget ért és felmentek egy dombra és otthagytak minket – legalábbis mi azt hittük –, de a St. Claire-en ültek és arra vártak, hogy átmenjünk a híd alatt. Ekkor lőttek ránk.

Jessica Doty Whitakert –, aki egyébként otthoni ápolóként dolgozott – azonnal kórházba szállították, de az életét már nem sikerült megmenteni.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2020. július 13. 20:16
Mellesleg, talán az lenne a legnormálisabb reakció, hogy ha valaki nyíltan kimondaná: golyót minden BLM-es szar fehérnek és feketének egyaránt! Így megvalósulna az egyenlőség! Kiirtani őket a francba, semmi tolerancia, semmi térdelés! Lőni rájuk, a kurva anyjukat!
Kanmacska
2020. július 13. 20:11
Jav: becipelték..
Mich
2020. július 13. 14:58
Gyilkos BLM... De mi ebben az újság?
zakar zoltán béla
2020. július 13. 13:24
Szabeau-ő-ó Timi-Tordai Röfi-...:TAPS?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!