Demokrata aktivista gyújtotta fel a párt arizonai székhelyét

2020. július 31. 12:13

A balosok korábban Donald Trumpot és a republikánusokat okolták a tűzvész miatt.

2020. július 31. 12:13
null

A baloldaliak Donald Trump elnököt és a republikánusokat vádolták, miután a Maricopa megyei Demokrata Párt irodaépülete a múlt héten leégett, de a rendőrség szerint a gyújtogatás mögött egy demokrata aktivista állt – írja a Dailywire. Az iroda, amely a Demokrata Párt állami főhadiszállása volt, pénteken a kora reggeli órákban kapott lángra. 

Nem sokkal később a Phoenix-i Rendőrkapitányság bejelentette, hogy szerda reggel letartóztatták a Demokraták egy 29 éves aktivistáját a gyújtogatás miatt. „Matthew Egler önkéntesként dolgozott az irodában, de nemrégiben kirúgták” – közölte a hatóság. A gyújtogatásról egy térfigyelő kamera is felvételt készített, a rendőrség ez alapján tudta összefüggésbe hozni a korábbi önkéntest a gyújtogatással.

Miután az épület leégett, több baloldali „megmondóember” is Donald Trumpot és a Republikánusokat okolta a tűzeset miatt. Willie Garson színész például azt írta Twitter-oldalán: „Leégették a Maricopa megye Demokrata központját. Trump miatt és Arizona miatt. Vessünk véget ennek a rémálomnak. Viselkedjetek úgy, mint az amerikaiak, ti kultuszkövetők. Találjátok meg magatokban a tisztességet a változás miatt, jobbak vagytok, mint ő.

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2020. július 31. 21:58
Hitler legjobb amerikai tanítványai
Dénia
2020. július 31. 15:34
Ők bíztatták fel a csőcseléket, hogy bármit lehet.
KannibálTatárÚr
2020. július 31. 14:32
Meglep még ez vkit? A történelem legpiszkosabb bűnözői. Ezért volt a nagy harc a halálos itéletek ellen: Nekik a nagy részük halálos itéletet kapna.
KannibálTatárÚr
2020. július 31. 14:32
Meglep még ez vkit? A történelem legpiszkosabb bűnözői. Ezért volt a nagy harc a halálos itéletek ellen: Nekik a nagy részük halálos itéletet kapna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!