Van új gyanúsított az eltűnt brit kislány ügyében

2020. június 04. 13:37

A jelenleg börtönbüntetését töltő német férfi 1995 és 2007 között Algarve környékén élt és utazgatott.

2020. június 04. 13:37

Új gyanúsítottja van az elmúlt évtizedek legtitokzatosabb gyermekrablási ügyének, a 4 éves Madeleine McCann eltűnésének, számol be az Euronews. Egy 43 éves német elítélt került a Scotland Yard látókörébe.

A kislány brit szüleivel nyaralt a portugáliai Praia de Luzban 2007-ben. Egyik este szülei lefektették aludni, majd a közelben megvacsoráztak. Ezalatt Madeleine eltűnt. Több ország hatóságai és magánnyomozók is keresték, de a kislány sosem került elő.

A jelenleg börtönbüntetését töltő német férfi 1995 és 2007 között Algarve környékén élt és utazgatott. Furgonját látták Praia de Luzban az eltűnés időpontjában, és onnan egy telefonhívást is lebonyolított.

A brit nyomozók azt is gyanúsnak találják, hogy a férfi Madeleine eltűnésének másnapján íratott át egy nevén lévő másik autót, egy 1993-as Jaguárt egyik ismerőse nevére.

(Euronews)

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!