Trump: Hitvány fosztogatók ölték meg a St. Louis-i rendőrszázadost

2020. június 03. 07:19

Visszavonult rendőrtisztet gyilkoltak meg tüntetők, akik betörtek egy St. Louis-i zálogüzletbe – írta meg az ABC News.

2020. június 03. 07:19

A színes bőrű rendőrszázados, David Dorne szókimondó és szerethető vezető volt, aki metorálta az ifjúságot és szigorú erkölcsi elveket követelt meg alkalmazottai körében, mondta el a meggyilkolt tiszt egykori munkatársa. Dorn az üzlet tulajdonosának barátja volt és gyakran felbukkant ellenőrizni a boltot, amikor a riasztó nem működött, mondta el az egykori rendőr felesége. A gyilkosság csütörtök hajnalban 2:30-kor történt, és egyelőre nem tartóztattak le senkit az ügyben. A lopásról és a lövöldözésről videó is készült, ami egy ideig látható volt a Facebookon, de időközben eltávolították – írta meg a ABC News.

A meggyilkolt rendőrről Donald Trump is megemlékezett Facebook-oldalán. Az amerikai elnök legmélyebb tiszteletét fejezte ki David Dorn családja felé, akit „aljas módon gyilkoltak meg hitvány fosztogatók”. Donald Trump hozzátette, hogy tiszteletben tartják a rendőrtiszteket, talán jobban, mint valaha.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2020. június 05. 14:07
Az egészben az a legfelháborítóbb, hogy a Pöcsbuk eltávolította a videót. A kiváltó esetről és az antifák hőstetteiről bezzeg nyomták ezerrel a kvázi reklámanyagot. Ez nem illett a gazságfilozófiájukba, így hát léptek. Már Ausztráliában is lázonganak ez ügyben. Az antarktiszi pingvinek mikor kezdenek el gyújtogatni? Akkor nem is lenne olyan hideg.
catalina9
2020. június 03. 13:52
Az egész akkor kezdődött, amikor kedden a Facebookon fél órán át élőben közvetítette négy FEKETE fiatal, ahogy egy fogyatékkal élő, hasonló korú FEHÉR fiút gyaláznak, kínoznak, bántalmaznak, miközben a bőrszínére tesznek megjegyzéseket, és olyanokat ordítanak, hogy Fuck Donald Trump, illetve Fuck white people (Kb. Kibaszott Donald Trump, és Basszák meg a fehérek). Azt is ordították, hogy áldozatuk Trumpot képviseli, úgyhogy mindjárt bedobják egy autó csomagtartójába, aztán téglát tesznek a gázra, illetve arra kényszerítették, hogy szidja a hamarosan hivatalba lépő elnököt." A konzervatív Fox összegyűjtötte, szerintük a liberális sajtó hol hazudott. Eszerint: A Washington Post először kilenc bekezdés után írt csak a támadók bőrszínéről, és akkor is úgy, hogy "a videón a támadók feketének tűnnek. " Az AP hírügynökség első híradásában le sem írta, hogy feketékről van szó, és hogy a támadók szidalmazták a fehéreket. Kifogásolták, hogy a CNN-en azt mondták 1.: bárcsak ne kellett volna megmutatni a felvételeket, 2.: nem gonoszság, hanem rossz nevelés eredménye, 3.: meglepő, hogy egyesek politikai ügyet akarnak kreálni az egészből.
olajfa1
2020. június 03. 13:30
Azt hittem, hogy az ilyen eset csak egy hét rangarílozás után történik meg. Tévedtem. Sokkal elöbb megtörtént. Nagyon sajnálom, és részvétem a hős rendőr családjának.
Emmanuel Goldstein
2020. június 03. 12:42
A rendőr meggyilkolásához semmi köze a tüntetőknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!