George Floyd testvére elítéli a zavargásokat

2020. június 05. 17:52

A rendőri intézkedésnek áldozatul esett afroamerikai férfi testvére másik utat ajánl az erőszakos tüntetőknek.

2020. június 05. 17:52

„Mit csináltok?” – tette fel az Amerikát immáron egy hete lángba borító zavargóknak a költői kérdést George Floyd testvére egy, az utcán elmondott beszéd alkalmával. „Nem csináltok semmit! Mert ez egyáltalán nem hozza vissza a fivéremet!” – mondta. A hangosbeszélő segítségével szónokló férfi szerint az erőszakos tüntetések hasonlóak az iváshoz: abban a pillanatban jól érzik magukat ez emberek, de később el lehet tűnődni azon, hogy mit tettek.

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2020. június 07. 13:37
"Educate yourself, do not wait for somebody else to tell you who is who. Educate yourself and know who you are voting for." Szerintem ez a legfontosabb üzenete annak, amit mondott. És nem csak az amerikai fekete közösség számára fontos üzenet, hanem az itthoni cigány közösségnek is komolyan kellene venni. Tanulni! Tanulni! Minden közösség felemelkedéséhez ezen keresztül vezet az egyetlen út. Nem szabad mástól várnod, hogy megmondja, mire gondolsz, mire kell gondolnod.
Dominium Magna Hungaria
2020. június 06. 23:56
Teljesen mindegy mit mondasz, mynigga, ez sose a testvéredről szólt, hogy igazságot szolgáltassanak neki, mert az már megtörtént, amikor a rendőrt elítélték. A tesód halálát használja ki most Soros György arra, hogy az agymosott katonáival megpróbálja Trump elnökségét megdönteni. Tesód halála csak a katalizátor volt, olajos fűrészpor a parázsra. És most elgondolkozhatsz azon, hogy ti csak bábok vagytok, eszközök a kezében, akiket félresöpör. Miután ennek vége, fog-e valaki emlékezni rátok? Senki, ahogy a többi túlkapás áldozataira se. Esetleg be kellene fejezni azokra hallgat i, akik el akarnak hitetni veled olyasmir, ami nem is létezik. Mindig a szivedre hallgass, ha elkezdesz valami miatt utálatot érezni, akkor gondolkozz el, miért és mi hatására teszed. Ez szól a négereknek, fehéreknek, kínaiaknak, cigányoknak, stb...
Kanmacska
2020. június 05. 23:35
Talán le kéne szarnunk George Floydot.
Kanóc
2020. június 05. 23:13
Győzike letiltaná a dübörgő maunika sót. faszkivan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!