Véletlenül az oroszok emlékművét koszorúzták meg a románok Tordán

2020. május 28. 21:04

Hősök napja Romániában.

2020. május 28. 21:04

Egyszerűen eltévedtek a hősök napján a tordai civil szervezetek és a katonaság ünneplőbe öltözött képviselői – írja a Főtér.

A romániai hősök napja alkalmából a legtöbb településhez hasonlóan Tordán is koszorúzni indultak a helyi civil szervezetek és a katonaság képviselői. A tisztelgés azonban nem sikerült a legjobban, ugyanis hősi halált halt román katonák helyett az orosz katonák emlékművét koszorúzták meg.

Miután lezajlott katonai tiszteletadás, illetve a rövid beszédek, valamint egy pap imát is mondott, egy hölgy jelent meg, és felvilágosította az ünneplőket, hogy háttal állnak a román katonák emlékhelyeinek. Azok végül áthordták a koszorúkat a megfelelő helyre.

(Főtér)

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robipecs
2020. május 29. 18:25
Falus "jegesvödrös" Feri bácsi, összellenzéki főpolgármesterjelölt, a gázgyár épületét nem találta meg, és egy másikra hitte azt, hogy az az. Pedig mögötte volt. Van ilyen no. Íme a jó kis videó: https://hirtv.hu/ahirtvhirei/falus-ferenc-eltevedt-obudan-1247161
Libraman
2020. május 29. 09:47
Oláh ráció! :DD
villogókékfog
2020. május 29. 09:03
Ja tényleg. Tegnap emlegette a szásztalanodott Iohannis, hogy védeni kell a román spiritualitást. Értjük, a külvilágot kell megvédeni tőlük.
villogókékfog
2020. május 29. 09:01
Én voltam a naiv. Ez csak a szokásos: átálltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!