Alsónadrágban nyilatkozott a román miniszter

2020. május 24. 18:33

Románia mindig tartogat meglepetéseket.

2020. május 24. 18:33

Ionuţ Stroe ifjúsági és sportminiszterről és a tevékenységéről nem sokat hallunk mostanában, de vasárnap sikerült tennie arról, hogy a tévénézők megjegyezzék a nevét – számol be a hírről a Főtér.

Történt ugyanis, hogy a minisztert meginterjúvolták az egyik csatorna műsorában, amikor hirtelen lecsúszott Stroe telefonja. Kiderült, hogy politikus nem vitte túlzásba az öltözködést. Szintén érdemes figyelni a műsorvezető, Mihai Mironică reakcióját, aki az erdélyi magyar honlap megjegyzése szerint olyan arcot vágott, mintha egy „mazsorettcsoport öltözőjében kötött volna ki”.

Bár talán nem ezt várnánk, Stroe igyekezett kihasználni a hirtelen jött népszerűséget, és a Facebookon fotóval kiegészített bejegyzést tett közzé az esetetről.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. május 25. 18:11
Ezzel a gatyával nem lesz eurokonform Ha tangabugyi lenne az igen! Arra csettintenének az européerek!
Mich
2020. május 25. 15:20
Mit csodálkoztok, a románoknak is lehet egyik Gréczyjük...! Kérdés: ki kitől tanult...?
khomeini
2020. május 25. 01:38
Hol vagy, Tunya?
írmag
2020. május 24. 22:53
Az a véleményem, hogy teljesem, tudatosan szándékos volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!