Meztelenül tiltakoznak a francia fogorvosok

2020. április 30. 13:56

Azt kérik a francia kormánytól, hogy lássa el őket megfelelő mennyiségű arcmaszkkal és egyéb védőfelszereléssel, mielőtt május 11-én újra kinyitnak a rendelők.

2020. április 30. 13:56

Fogorvosok töltettek fel magukról meztelen képeket a közösségi médiába Franciaországban, hogy felhívják a figyelmet, nekik is szükségük van védőfelszerelésre – írja az Euronews. A #dentistesapoil, vagyis „meztelen fogorvosok” hashtaggel feltöltött képeken azt mutatják meg, hogy milyen érzés megfelelő védelem nélkül dolgozni a koronavírus-járvány idején.

A fogászok azt kérik a francia kormánytól, hogy lássa el őket megfelelő mennyiségű arcmaszkkal és egyéb, a munkájuk végzéséhez szükséges védőfelszereléssel, mielőtt május 11-én újra kinyitnak a rendelők. A mozgalmat Julie Zerbib-Martin indította áprilisban két kollégájával, mint mondta, azért, mert nincs megfelelő mennyiségű védőfelszerelésük. A meztelenség annak a kifejezése, hogy milyen érzés, ha ilyen védtelen helyzetben kényszerítik vissza őket a páciensek közé.

(Euronews)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2020. május 01. 11:53
Meztelenül tiltakoznak. És? Persze, ha Vadai Ági vetkőzne, attól én is megriadnék.
civis72
2020. április 30. 19:30
Klára asszony dobhatna ezeknek is egy húszas csomagot
Atti bá
2020. április 30. 19:27
Szóljanak karigecinek meg gyurcsányevának, ja és persze jákobbömbinek, ők biztos tudnak segíteni. Timinek nem ajánlatos szólni, mert az egy irigy kutya.
silenceCZ
2020. április 30. 17:08
hát franciák ( meg németek, mert ott is ez van ) azért nincs védőfelszerelés, mert a Macron meg a Stasi luvnya elküldték az erdélyi meg a felvidéki magyaroknak. Amennyiben nem hiszitek, kérdezzétek Timeau Sabul-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!