Élőben közvetítette, ahogy szabályt szeg (videó)

2020. április 23. 15:05

Kerti partit szervezett egy férfi Románia legfertőzöttebb területén.

2020. április 23. 15:05

Önmagát buktatta le egy Suceava megyei férfi, amikor élőben közvetítette Facebook-oldalán, ahogyan a kijárási korlátozásokra és a távolságtartásra vonatkozó szabályokra fittyet hányva mulatozik. Az eset még hétfőn, az ortodox húsvét napján történt a Románia legnagyobb koronavírus-gócpontjának számító Suceava megyében.

„A férfi nagyszabású grillpartit rendezett, ahogy az a Balkánon szokás, flekkenezéssel, italozással, és a hangszórókból kitartóan nyenyerésző népzenével” – számol be a Főtér. Ráadásul nem elégedve meg a szűk körű szabályszegéssel, az egész eseményt élőben közvetítette a Facebookon, gondosan megmutatva a résztvevőket, akiknek a nevét is felmondta. „Kedves zsernyákok, adok egy tippet” – mondta egy adott pillanatban a Főtér szerint, majd hozzátette barátaira mutatva: „Bírságot érdemelnek!” A román rendőrök komolyan is vették a viccnek szánt megjegyzést, és a 11 azonosított résztvevőre összesen 135 000 lej (majdnem 10 millió magyar forint) bírságot szabtak ki.

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2020. április 26. 21:55
Ennek annyi esze van, hogy akár román nagykövet is lehetne Magyarországon. :D
74bro
2020. április 24. 11:33
Ezeknek adni a Tündérkert Erdélyt...
annamanna
2020. április 24. 05:26
Asszem, ez a hír illik ide: "Betiltották a köztéri alkoholfogyasztást Nagyatádon (Sokan bandáztak a dohányboltok előtt.) Betiltották az alkoholfogyasztást Nagyatád közterületein, miután a helyieket a járványügyi szabályoknál jobban érdekelték, hogy kivel mi történik éppen, és hogy éli meg a bezártságot, amit dohányboltok előtt csoportosulva beszéltek ki. Az ATV riportjában megszólal Ormai István polgármester is, aki a következőként vezette le a drasztikus lépés bevezetését: A nagyatádiak fegyelmezetten betartják a járványügyi intézkedéseket, azonban az utóbbi napokban azt tapasztaltuk, hogy néhány üzlet, dohánybolt előtt csoportosulnak az emberek, és az ott vásárolt alkoholt, szeszes italt ott fogyasztják el csoportosulva. Ez irritálta a városlakókat is. A rendeletet hétfőn hirdette ki a polgármester, és azonnal hatályba is lépett. Mire az ATV a városban járt, mindenki otthon ivott." https://index.hu/belfold/2020/04/21/betiltottak_a_kozteri_alkoholfogyasztast_nagyatadon/
cutcopy
2020. április 23. 21:17
Kusturica már jegyzetel.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!