Az ENSZ munkatársait sem kíméli a járvány

2020. április 15. 13:41

A legfrissebb – keddi – adatok szerint 189-en fertőződtek meg bizonyítottan koronavírustól, hárman pedig bele is haltak a betegségbe.

2020. április 15. 13:41

Alessandra Vellucci, az ENSZ tájékoztatási szolgálatának genfi vezetője sajtóértekezleten közölte, hogy a svájci városban működő ENSZ-titkárság alkalmazottai között legkevesebb tíz fertőzött van. A vírus elért más ENSZ-szervezeteket, így a Nemzetközi Munkaügyi Szervezetnél, a Világkereskedelmi Szervezetnél, az Egészségügyi Világszervezetnél dolgozókat is – tette hozzá.

A 8,5 millió lakosú Svájcban – keddi adat szerint – 25834-en fertőződtek meg bizonyítottan koronavírustól, a ragály halottjainak száma elérte a 900-at. Ugyanakkor hétfőről keddre csak 254 új esetet jegyeztek fel, ami három hét óta a legkisebb napi emelkedés.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2020. április 15. 15:54
A baj csak akkor baj ha Őket érinti mig a polgárokat addig nem baj. Élösködő banda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!