Előállították Ronaldinhót hamis útlevél használata miatt

2020. március 05. 09:56

„Csütörtök reggel lesz a meghallgatása” – közölte Euclides Acevedo belügyminiszter.

2020. március 05. 09:56

Ronaldinhó, a brazilok aranylabdás labdarúgója a vád szerint hamis dokumentumokkal lépett be a dél-amerikai országba. A 39 éves, világbajnok játékost és testvérét, Robertót egy hotelben állították elő. Helyi lapértesülés szerint a testvérpár nevére szóló, paraguayi keltezésű hamis útleveleket találtak náluk.

„Csütörtök reggel lesz a meghallgatása” – mondta Euclides Acevedo belügyminiszter. A brazil hatóságok 2018 végén vonták be Ronaldinho útlevelét, aki nem fizetett be egy 2,5 millió dolláros bírságot. Ezt a brazil média szerint azért szabták ki rá, mert engedély nélkül építkezett egy természetvédelmi területen álló tó partján.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2020. március 05. 10:28
Amúgy, nem ártana tisztázni, hogy az a "a dél-amerikai ország" most Brazília, Paraguay, vagy egy harmadik? (A twitter szerint Euclides Acevedo Paraguay belügyminisztere.) :-)
Biivisz
2020. március 05. 10:23
A hülye! Ahelyett, hogy elhajította volna minden okmányát és - 16 éves szíriaiként - menedékjogot kér. A mai napig zavartalanul ellehetne. Még segélyt is kapna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!