Vezet Iowában Sanders – a saját adatai szerint

2020. február 04. 08:52

Mivel a hivatalos eredmények késnek, az egyik jelölt nem bírt tovább várni, és nyilvánosságra hozta a kampánycsapata által összegyűjtött adatokat.

2020. február 04. 08:52

Magyar idő szerint kedd reggel Bernie Sanders kampánycsapata egy sajtóközleményben nyilvánosságra hozta az általuk mért választási adatokat az iowai előválasztással kapcsolatban – tudta meg a Mandiner. Ismeretes, egyelőre nincsenek hivatalos eredmények, valószínűsíthetően technikai hiba miatt.

Eszerint majdnem 30%-kal vezet a demokraták baloldalának prominens figurája a korábban magát győztesnek hirdető Pete Buttgieg és a Sanderssel közismerten rossz viszonyban lévő Elizabeth Warren előtt.

Azt még mindig nem tudjuk, hogy mikor lesznek végleges és hivatalos adatok. A témában született másik cikkünk szerint magyar idő szerint kedd kora délutánra derülhet ki véglegesen, ki lesz az egyébként nem döntő előválasztás győztese.

(Mandiner)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. február 04. 12:57
nemérdekel
JMoflicheque
2020. február 04. 10:09
A saját számításom szerint, pedig én vezetek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!