Hidvéghi: Teljes szívvel támogatom Antal Árpádot

2020. február 18. 12:00

Az egyik legkiválóbb erdélyi magyar politikus újra elindul a polgármesterségért – írta a Fidesz EP-képviselője.

2020. február 18. 12:00

Árpád nem csak egy kedves és igazán jószívű ember, hanem egy fantasztikus városvezető is – fogalmazott közösségi oldalára feltöltött videójában Hidvéghi Balázs. A Fidesz EP-képviselője emlékeztetett: „a hatalom megpróbálta besározni a nevét, hamis vádakkal illették és meghurcolták.” „De ő kitartott, mert hitt az igazságban, a magyarság erejében, ahogy a támogatói és Szentgyörgy polgárai is” – tette hozzá a politikus.

Én úgy gondolom, hogy Antal Árpád az erdélyi és székelyföldi magyarság egyik védelmező bástyája, ezért fontos, hogy a jövőben is az maradjon – zárta gondolatait Hidvéghi Balázs.

(Nyitóképünk: Antal Árpád polgármester beszédet mond az 1848-49-es forradalom és szabadságharc kitörésének 170. évfordulója alkalmából tartott sepsiszentgyörgyi ünnepségen 2018. március 15-én.)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!