Dzsudzsák valószínűleg távozik klubjától

2020. február 04. 09:51

A csapata Instagramon köszönte meg a játékát.

2020. február 04. 09:51

Feltehetően távozik az Egyesült Arab Emirátusok labdarúgó bajnokságának egyik leggyengébb klubjától, az Ittihad Kalbától, Dzsudzsák Balázs – írja az Index.

A csapat az Instagram-oldalán köszönte meg a magyar játékos szolgálatait. Dzsudzsák a hétvégi 3-1-es vereség alkalmával még a pályán volt, a szerződése hivatalosan még fél évig tart.

A 108-szoros magyar válogatott még 2018-ban igazolt ehhez a csapathoz. A téli szünetben a menedzsere elárulta, hogy a szélsőt már nem keresik topligákból.

Két éve Marco Rossi szövetségi kapitány addig nem hívta be a válogatottba Dzsudzsákot, amíg nem volt csapata, illetve nem volt olyan edzettségi állapotban, hogy hozzátegyen a csapat teljesítményéhez. Nem tudhatjuk, hogy ez megismétlődik-e, hiszen a válogatottra fontos meccs vár március 26-án Bulgária ellen. Egy esetleges győzelem után, ha megverjük még Romániát vagy Izlandot is, akkor itthon is pályára léphetünk az Eb-n.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @balazsdzsudzsak7 ????????

Ittihad Kalba Fc (@ittihadkalbafc) által megosztott bejegyzés,

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. február 04. 21:22
Irány a MacskaHalacska...:)
Robur
2020. február 04. 20:16
Zsuzsika! Már az araboknak sem kellesz?
kispufi
2020. február 04. 19:01
hú, klub nélkül a végén még gyenge erőállapotú lesz, elfárad 25-30 perc után, lassúak lesznek a cselei, erőtlenek és pontatlanok a lövései, célt tévesztettek a passzai és nem éri el a szélre kitett könnyű labdákat sem. pedig amíg legalább ez a magyar nb3-as erősségű bajnokságban kiesőjelölt arab csapata volt, addig... ja, várjál már.
zakar zoltán béla
2020. február 04. 13:08
Mikor Hollandiát elhagyta, akkor nagy marhaságot tett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!