Berlusconi és Novák Katalin kapcsán „ungabungázott” Jávor Benedek

2020. február 05. 14:24

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár válaszul nyílt levélben kérte Karácsony Gergelyt, hogy határolódjon el párttársa kijelentésétől.

2020. február 05. 14:24

Budapest frissen kinevezett brüsszeli képviselője Novák Katalin keddi római látogatása apropóján írta Twitter-oldalára: „Imádkozom, hogy ne legyen kavarodás a meghívókban, és nehogy véletlenül egy ungabungaparti közepén találja magát a keresztény családi értékekről szóló beszélgetés helyett. A magyar családügyi államtitkár látogatása Silvio Berlusconinál #uramatyám #ungabunga

Jávor Benedek bejegyzésére Novák Katalin nyílt levélben válaszolt, melyben arra kéri Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy határolódjon el párttársa véleményétől. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár azt írta: 

2020. január 1-től, az Ön személyes megbízásából párttársa, a szintén »Párbeszédes« Jávor Benedek képviseli Budapestet, és a budapestieket Brüsszelben. Az elmúlt évek során bizonyára volt alkalma megismerni pártjuk egyik alapítóját, ha mégsem, talán levelem segítségére lesz ebben, és így abban is, hogy időben felülvizsgálja korábbi döntését.

A Fidesz külügyekért is felelős alelnökeként Rómában találkoztam Silvio Berlusconival, testvérpártunk, a Forza Italia elnökével, Olaszország korábbi miniszterelnökével. A találkozó tényéről a nyilvánosságot is tájékoztattam.

Ezt követően az Ön által frissen kinevezett Jávor Benedek egy primitív, ocsmány üzenetet tett közzé, mely Önökhöz is méltatlan.

Főpolgármester úr! Ön kinevezése után azt mondta, hogy olyan főpolgármester szeretne lenni, aki azokat is képviseli, akik nem Önre szavaztak. Én 24 éve Budapesten élek, és nem Önre szavaztam. Joggal várom el tehát, hogy olyan embereket nevezzen ki felelős beosztásba, akik nem gyalázzák mások emberi méltóságát.

Bízom benne, hogy Főpolgármester úr tájékozódik, levonja a következtetéseket, elhatárolódik párttársa és személyes kinevezettje mocskolódó kijelentésétől, és olyanokat bíz meg a jövőben a budapestiek képviseletével, akik nem gyűlöletet szítanak. Ha már Niedermüller Péter kirekesztő kirohanását megvédte, ne kövesse el még egyszer ezt a hibát!

Üdvözlettel:

Novák Katalin

 

 

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 06. 20:53
A kereszténység lényege--a keresztény politikusság lényege is--A MEGBOCSÁJTÁS!!!! Ha ez van, akkor a kétségtelen emberi BŰNÖK az idő múlásával--és a "jó útra téréssel"--SEMMIVÉ LEHETNEK-- íGY igaz keresztények között legalábbis. Berlusconi vétkezett, de megbűnhődött, megbánta vétkeit és JÓ ÚTRA TÉRT!!!! EZ TÉNY. EL VANNAK TÖRÖLVE, SEMMISSÉ VANNAK TÉVE A LEGNAGYOBB BŰNEI IS! AKI EZT NEM TUDJA, NEM ÉRTI, ANNAK HIÁBA MONDATIK MINDEN...SÜKET, VAK ÉS BÉNA! TUDOM, MOST "AZ JÖN", HOGY de akkor a Gyurcsány bűnei is, a Niedermüller bűnei is...satöbbi satöbbi...IGEN. AZ Ő BŰNEIK IS. ÁM CSAK AKKOR, HA MEGBÁNJÁK, VAgy megbánták volna...Ám ezt ők nem tették!
ipekakuana
2020. február 06. 20:36
Még valami, kedves artfx! Benedekünk által hivatkozott "state secretary for family issues" akkora blődség - kb. "családi gondok államtitkára" -, hogy ezt mentegetni vagány lazasággal, meg hogy az anyanyelviek is ezt tennék, háááát... mindketten igénytelen trógerek vagytok, na. Evvan.
DFK
2020. február 06. 10:20
Tapló balos politikusok, tapló balos szavazóknak. Ilyenek ezek, nem változnak.
syphax
2020. február 06. 09:36
AZ HOGY NEKEM MI MI, AZT ÉN ÉS CSAK ÉN(!!!) MONDOM MEG, ÉS FÜTYÜLÖK ARRA MI A SZABÁLY A "NET-EN"! ÉS ÉN NAGYBETŰVEL NEM(!) SÉRTEGETEK ÖNNEL ELLENTÉTBEN 20 ÉVE. EZ NÁLAM IGY VOLT, IGY VAN ÉS EZ IGY IS A JÖVŐBEN IS. MONDOM: LESZ! NEM ÉRDEKELNEK A HÜLYE BUGRIS-TAHÓ SZABÁLYOK!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!