Saját lábára áll Harry és Meghan

2020. január 08. 20:27

De továbbra is támogatják a királyi családot.

2020. január 08. 20:27

A sussexi hercegi pár friss közleményében bejelentette: visszalépnek a királyi családban betöltött „senior” tagságuktól, és a pénzügyi önállóságra törekszenek – írja a Guardian. A közlemény szerint Harry és Meghan hosszú ideig fontolgatták a döntést, és arra jutottak, hogy ebben az évben új, progresszív szerepre vállalkoznak majd, miközben teljes támogatásukról biztosítják a királynőt, Wales hercegét, valamint a cambridge-i hercegi párt. 

Úgy tervezzük, hogy az Egyesült Királyság és Észak-Amerika között próbáljuk kiegyensúlyozni az időnket, miközben továbbra is folytatjuk szolgálatainkat a királynőnek, a Nemzetközösségnek, és a patronáltjainknak” – áll a közleményben. Harry és Meghan szerint ez a földrajzi egyensúly segíteni fog fiuk, Archie nevelésében is. 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gacsat
2020. január 10. 01:25
Csak nem a mekiben fognak dolgozni?
kikicsoda
2020. január 09. 18:22
“Saját lábára āll Harry és Meghan” ...... hahaha .... Mindent megkaptak, minden az ölükbe pottyant .... pénz, hírnév, biztonsåg .... ezek soha életükben nem fognak a sajåt lábukon állni... ez csak része a darabnak amiben játszanak ....
pemete jakab
2020. január 09. 18:04
"Saját lábára áll Harry és Meghan" Ahogy Tiborczné Orbán Rasiék is?
VakzKommondor
2020. január 09. 14:41
ajjaj londonban led lámpák lesznek? Ismerjük a saját láb récselt. (tudunk mi is lopni apa, nem kell a segítség!!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!