A brit, aki melegebb éghajlatra küldte Hollywoodot

2020. január 06. 08:33

Ricky Gervais mindenbe és mindenkibe belekötött a 77. Golden Globe-on elmondott nyitóbeszédében.

2020. január 06. 08:33

Ricky Gervais a Daily Wire cikke szerint először a streamingszolgáltatók és sorozatkészítők közé beszállt almalogós tech óriást találta meg: szerinte az Apple „egy kiváló drámával, a The Morning Show-val lépett be a tévés játékba, amely a helyes cselekedetekről és a méltóság fontosságáról szól”, miközben Kínában sweat shop-okat tart fent (sweat shop: egy olyan üzem, ahol rendkívül rosszak a munkakörülmények – a szerk.). Majd a jelenlévőkre mutatva úgy fogalmazott: hiába woke az összes jelenlévő, „ha az ISIS-nek lenne streamszolgáltatója”, akkor is azonnal felhívnák az ügynökeiket.

Majd arról is szólt, hogy nem kéne politikai állásfoglalásra használni az esetleges köszönőbeszédeket, már csak azért sem, mert a jelenlévők többségénél Greta Thunberg is többet járt iskolába. „Szóval ha ma itt nyertek, akkor ne beszéljetek politikáról, jó? Nem tudtok semmit az igazi világról, szóval nem vagytok abban a helyzetben, hogy bármiről is kioktassátok a világot. Már csak azért sem, mert kevesebb időt voltatok iskolában, mint Greta Thunberg. Ha nyertek, gyertek fel ide, köszönjétek meg a kis díjatokat az ügynökeiteknek és Istennek, aztán húzzatok el.”

Gervais nekiment Epsteinnek (és Weinsteinnek a 444 szerint) is felszólalásában. A nemrégiben gyanús körülmények között meghalt, pedofíliával is gyanúsított milliomosról elmondott vicc után – amin a jelenlévők nevettek – úgy fogalmazott: „Kussoljatok! Tudom, hogy a barátotok volt, de ez engem nem érdekel.” Szerinte a 2019-es év a „pedofil” mozik éve volt – ide sorolta a Neverland elhagyását, a Két pápát, és az R. Kellyt túlélni című dokumentumfilmet is.

Majd egy kis iparági kitekintés következett: „Senki sem megy moziba, senki sem néz már tévét, senkit sem érdekelnek a mozifilmek, mindenki már Netflixet néz.” Majd hozzátette: „A Netflix mindent megnyert, jó éjt, emberek!” (Ez utóbbi jóslata nem vált be, ugyanis a Netflix egyetlen filmje vagy sorozata sem nyert – a szerk.)

A Daily Wire tudósítása szerint Leonardo DiCaprio sem maradhatott ki a szórásból – őt az életkorával találta meg a brit Hadházi –, de kapott Gervaistól pár kedves szót Felicity Huffman színésznő is, akit csalással és megvesztegetéssel gyanúsítanak.

(Mandiner)

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pneumaticus
2020. január 06. 22:36
Bravó, Ricky, folytasd!
Pneumaticus
2020. január 06. 22:35
Bravó, Ricky, folytasd!
Akitlosz
2020. január 06. 21:10
Mivel ő angol így nincsen rászorulva Hollywoodra.
Akitlosz
2020. január 06. 21:10
A netlfixet is tévén nézik, már aki. Nem valami sokan, mert az drága fizetős szolgáltatás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!