Visszahívták a román szocdemek az akasztófás Tudosét

2019. december 16. 12:59

Mihai Tudose nem tartja kizártnak a visszatérését a PSD-be.

2019. december 16. 12:59

A PSD egyik szervezete nyílt levélben kérte fel Mihai Tudose egykori román kormányfőt, hogy térjen vissza a pártba – írja a Főtér.ro. Tudose, aki korábban akasztással fenyegette meg azokat, akik kitűzik a székely zászlót, ugyanis kilépett a Ponta-féle Pro Romania pártból, amelynek színeiben EP-mandátumot is szerzett. 

Mihai Tudose egyelőre nem mondott le EP-képviselői mandátumáról, azt viszont nem tartja kizártnak, hogy visszatérjen a PSD-be.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2019. december 16. 16:11
Lesz itt nagy akasztás ide is, meg oda is. Mindenki arról álmodik, hogy az ellenségeit lámpavasra, vagy fára húzza. Az emberiség nagy, közös ideálja, vezérelve... Pl. a mi "ellenzékünk", a hányásturmix-tajték koalíció tagjai is, időről-időre, elkottyantják, hogy "miről álmodik a lány?", náluk, persze. A vérben forgó szemű Vadagyaitól kezdve, az ajtót öklelő Kulahalmin át, egészen a vérszomjas szekundumos, lopcsányista, komcsi és nyilas-jobbikos vérhörcsögökig: akasztanának. Kit? Magyart, hazafit, fideszest, becsületest, hűségest... Nos, ne csodálkozzunk azon, hogy a szőröstalpú oláh is akasztana. Magyart.
barany
2019. december 16. 14:21
Rossz arcú ember. Szekus lehetett Ceausescu alatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!