Ludogorec-Ferencváros 1-1

2019. december 12. 21:56

Nem jutott tovább a Ferencváros.

2019. december 12. 21:56

A Ferencváros nem jutott tovább a labdarúgó Európa-liga csoportköréből, mivel annak csütörtöki zárónapján 1-1-es döntetlent játszott a bolgár Ludogorec vendégeként.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2019. december 13. 15:46
Ez a kis brazil csatárunk (Isael) az igazán fontos pillanatokban rendre hibádzik. A spanyolok ellen a büntetőt hagyta ki, most meg az üres kapuba nem tudta bebelsőzni a labdát. Az övéké meg az éles helyzeteket kíméletlenül kihasználja és a tegnapi egyetlen egy 100%-os helyzetét berúgta. Ez azért eredményességben óriási különbség. Vagy nézhetem optimista módon és mondjam azt hogy már csak ennyi a különbség...Mert mezőnyben, fizikálisan, meg taktikai fegyelemben, meg gondolkodásban már jók vagyunk. Csak az i-re nem tudjuk még feltenni a pontot. Nyilasinak igaza volt: Ez a bolgár csapat tegnap verhető volt. Én szerintem a Fradi nagyot és tisztességesen küzdött, s le a kalappal előttük! Jó úton járnak.
fraktoaster
2019. december 13. 12:58
A kommenteket olvasva látom, hogy alkotott a sok testnevelésből felmentett gyökérzet...
DrPepper
2019. december 13. 10:44
Lehet, hogy más meccset nézünk. :) Ki szoktam járni az Üllői útra, a kedvenceim közé tartozik. Többek között ezért: https://www.youtube.com/watch?v=PEVw2Ekq9h8
DrPepper
2019. december 13. 10:09
A Fradi az idén jól menetelt, az EL csoportkör elérése és az ott mutatott játék teljesen rendben volt. Ezzel a klub legalább 5 millió eurót keresett, plusz a 7 telt házas hazai mérkőzés által generált bevételek és egyebek révévén ez egy gazdaságilag is sikeres kaland volt, amit jövőre remélhetőleg megismételnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!