Vajon miért kapott kétmilliós büntetést egy román férfi Magyarországon?

2019. november 12. 07:44

Sárga csekkes poszt következik.

2019. november 12. 07:44

Magyarország útjain már sok problémát okoztak a Romániába (vagy még keletebbre) tartó horrorkaravánok, azaz a fizika határait súroló használtautó-konvojok. Úgy tűnik, a magyar hatóságok végre megelégelték a főleg román sofőrök által vezetett szabálytalan áruszállításokat, és elkezdték a büntetéseket szórni amellett, hogy lekapcsolják ezeket a karavánokat.

Valószínűleg egy ilyen büntetés csekkjét töltötte fel közösségi oldalára egy bizonyos Florin Cavasi, aki kétmillió kétszázezer forintos büntetést kapott szabálytalan áruszállításért. A magyar rendőrség Twitter-oldalára korábban feltöltötték a szabálytalan vontatmány fotóját.

Persze, azért messze nem ez volt a legsúlyosabb eset, emlékezhetünk például a tréleren vitt tréler esetére. Lehet, az a sofőr nem ússza meg négymillió alatt?

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bell & Sebastian
2019. november 12. 20:59
Ja, és jellemző a nagy eszükre, hogy kőkemény gumikkal pattogtatnak kifelé, ahány kerék, annyi minta. Plusz deformálódott utánfutó váz, a terheléstől égnek álló fényszórók, gyorshajtás, soroljam még? De vannak még másféle csodák is, amikor a magyar Mercikkel megrakott tréleres éjszaka a rokiparkolót foglalja keresztben az autóspihenőben, mert az jól ki van világítva. Ez egy külön állatfaj, mint a politicus, nincsen rájuk szabály.
Bell & Sebastian
2019. november 12. 20:49
Az ilyen csibészek fele bolgár, elég meglepő, hogy a németek és osztrákok átengedik ezeket, amikor kisebb kihágásért is röpködnek arrafelé az ezresek. Valószínűleg azért a nagy elnézés, mert ezek éppen a szemetüket exportálják. Csak addig az együttérzés, míg egyszer ki nem tálalnak előtted a pályán, amikor bekígyózik a kígyó. Nekem már volt szerencsém. Hogy ki bírtam sasszézni.
Secnir
2019. november 12. 13:34
"Vajon miért kapott kétmilliós büntetést egy román férfi Magyarországon?" mert jóindulatúak voltak a rendőrök. kaphatott volna többet is...
józan paraszti ész
2019. november 12. 09:27
Azért nem kéne mindig átugrálni a lovon, néha meg is ülhetnénk: "emlékezhetünk például a tréleren vitt tréler esetére" Ez önmagában nem szabálytalan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!