Román elnökválasztás: Iohannis nem vitázik Dancilával

2019. november 12. 22:01

Dancila szerint Iohannis „fél a nyilvános vitától”.

2019. november 12. 22:01

Nem hajlandó nyilvános vitát folytatni a második mandátumára pályázó Klaus Iohannis román államfő kihívójával, Viorica Dancila szociáldemokrata exkormányfővel az elnökválasztás november 24-i második fordulója előtt – erősítette meg a jobboldali elnök kedden Facebook-oldalán.

„Semmilyen eszmecsere nem létezhet annak a Szociáldemokrata Pártnak (PSD) a képviselőjével, amely lábbal tiporta a jogállamiságot, megpróbálta letéríteni Romániát az európai útról, egy bűnözői csoport érdekeit szolgálva” – indokolta elutasítását az egy hete kormányon lévő jobbközép Nemzeti Liberális Párt (PNL) államfőjelöltje.

Ellenfele, a nemrég megbuktatott volt miniszterelnök szerint Iohannis azért „fél a nyilvános vitától”, mert abban azonnal lelepleződne az összes „rágalom”, amellyel őt és a PSD-t illette az utóbbi években.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. november 13. 10:44
Mint Tarlós-Orbán----jájj!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!