Sportágat váltott Petr Cech

2019. október 10. 18:53

2019. október 10. 18:53

A brit negyedosztályban szereplő Guildford Phoenix jégkorongcsapat kapusa lett Petr Cech, aki labdarúgóként 124-szer védte a cseh válogatott kapuját és játszott többek között a Chelsea-ben, valamint az Arsenalban is.

„Abban reménykedem, hogy képes leszek segíteni ennek a fiatal együttesnek abban, hogy elérje a célját, és ebben az idényben a lehető legtöbb mérkőzését megnyerje” – kommentálta leigazolását a 37 esztendős sportoló, aki az idén nyáron fejezte be profi labdarúgó karrierjét.

Cech a Chelsea színeiben Bajnokok Ligáját és Európa-ligát is nyert, emellett négyszer volt az angol bajnokcsapat tagja. Húsz év futball után a cseh kapus most kijelentette, „csodálatos élmény” lesz a számára egy olyan sportágban is kipróbálnia magát, amelyet gyerekkorában már űzött, és mindig is nagyon kedvelt.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scion
2019. október 22. 07:45
a csúcson kell abbahagyni mi?
brekker
2019. október 12. 16:49
Petr Cechnél csak a holland Edwin van der Sart utáltam jobban. Mindketten az általam szeretett csapatok ellen védtek, és általában mindig jól. :)
gingchantops
2019. október 12. 10:21
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
brekker
2019. október 11. 21:00
Jasinnak a trükkje állítólag a jó helyezkedésen kívül az volt, hogy nem vetődgetett feleslegesen, hanem lábon ment a lövések irányába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!