Rasszizmus késsel-villával enni? (VIDEÓ)

2019. október 22. 10:00

Megkérdeztük a budapestieket, hogy vajon szoktak-e késsel-villával enni?

2019. október 22. 10:00
Nagy Csomor András

Tudta, hogy késsel-villával enni rasszizmus? Legalábbis egy kanadai ételaktivista szerint az, ugyanis az effajta étkezés csöpög a kolonizáció szégyenétől és az elnyomástól. További forradalmi ötlet egy svéd egyetemi docens azon okfejtése, miszerint a világ élelmezésügyi problémáit, a globális felmelegedés adta kihívásokat a halottak megevésével lehet orvosolni a jövőben. A docens szerint probléma lehet, hogy az emberek túl konzervatívak, ha új ételek kipróbálásáról van szó.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2019. október 23. 07:46
Mondjuk Észak-Amerikában, amit én láttam, a késsel villával evést sajátos módon végzik. Felvágják a húst előre és azután jobb kézben a villával fogyasztják ! Itt Európában végig bal kéz villa - jobb kéz kés a megszokott. Szerintem ezt a felvetést az európai kultúra elutasításának szánják !
IV. Fawkes
2019. október 22. 16:57
Ételaktivista.... Alacsony a kerítés arrafelé. .
Akitlosz
2019. október 22. 15:47
"ételaktivisták" Na ma is tanultam új szót.
Akitlosz
2019. október 22. 15:46
"Rasszizmus késsel-villával enni?" Az a késelő színétől függ. Ha fehér akkor igen, ha fekete, akkor csak kulturális népszokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!