Libanon: összecsapások törtek ki a tüntetésen

2019. október 26. 15:30

A bankok, az iskolák és a boltok zárva tartanak.

2019. október 26. 15:30

Több helyen dulakodás alakult ki a folytatódó kormányellenes tüntetések központjában Libanon fővárosában – számol be az Euronews.

Összecsapások törtek ki, amikor a Hezbollah támogatói a tüntetők közé vegyültek. Ők az ellen tiltakoztak, hogy nagy hatalmú vezetőjüket, Haszan Naszrallahot is a politikai elithez sorolták a tüntetők. Többen megsérültek.

Néhányan megpróbálják erőszakba fordítani ezt a tüntetést, de mi nem akarjuk ezt. Ez egy békés forradalom, és eljutunk oda, ahova szeretnénk” – mondta egy tüntető. Az országos tüntetés már tizedik napja tart Libanonban. A bankok, az iskolák és a boltok zárva tartanak.

A tüntetők mára a politikai elit ellen fordultak, a kormány lemondását követelik.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reugrangon
2019. október 30. 21:36
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Cassi
2019. október 26. 20:39
Hiába tiltakoznak, ez a szokásos hülyeség: a politikai elitet nem lehet leváltani, mert utána is politikai elit jön. Libanon jó példa arra, miért nem lehet normálisan élni egy multikulti országban. Az ország felekezeti térképe: https://memoriesandreflections.files.wordpress.com/2013/01/map-of-lebanon.jpg
Akitlosz
2019. október 26. 19:11
Ez a riport is azt támasztja, alá, hogy a művészek kicsit zakkant emberek.
Bitrex®
2019. október 26. 17:47
Ott is van uszkve másfél millió szír befogadott, majd ők is csatlakoznak a négymillió Törökországból hamarosan útnak indulóhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!