Don't mess with a commuter

2019. október 17. 12:14

Kis híján meglincseltek pár zöld aktivistát az ingázók, akik londoni metrószerelvényekre másztak fel.

2019. október 17. 12:14

Hetek óta tart az Extinction Rebellion nevű globális zöldszervezet megmozdulása Európa-szerte, ami nincs híján az illegális akcióktól.

Legutóbb a londoni metró egyik szerelvényére mászott fel pár aktivista, azonban nem várt reakciót váltott ki ez az utazóktól: lerángatták a férfit, és alaposan helybenhagyták.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EMM195
2019. október 18. 07:06
Ahogy elnéztem, a munkába indulók túlnyomórészt fehérek voltak, kb. 2 néger és egy arabnak tűnő látszott a tömegben. És az aktivista rúgott elsőre a kocsi tetejéről. Megérdemelte, de sajnos fehér emberek visszatartották a tömeget.
békalepcse
2019. október 17. 21:38
Igen meggyőző érvek csattognak a nép oldaláról... Így kell ezekkel a kreténekkel bánni, remélem nálunk sem lesz másként.
Kanóc
2019. október 17. 21:35
:)
triacus
2019. október 17. 19:32
A cikkhez: már vártam, mikor szakad el az átlag honpolgároknál az a bizonyos cérna a tüntikézések miatt. Igen, ha a mindennapi életvitelükben szenvednek csorbát, akkor az felülírja a klímavészhelyzetet. ;D Eközben a 444-en (nocsak!): "miközben az átlagembereket bombázzák lelkiismeret-furdalást keltő szólamokkal arról, hogy tömegközlekedéssel utazzanak, mindez vajmi keveset mozdít előre a klímahelyzet stabilizálásában. A valódi változás kulcsát az iparban kellene keresni, mert a világ károsanyag-kibocsátásának 70 százalékát mindössze 100 nagyvállalat termeli ki. (...) A világ hőszabályzóját – a Föld lakosságának mintegy 20 százalékát életveszélybe sodorva – azok a milliárdosok tekerik fel, akik ezeknek a vállalatoknak a menedzsmentjében ülnek." A klímakatasztrófa is egy biznisz, ami tökéletesen illeszkedik a kapitalizmus logikájába (https://qubit.hu/2019/10/17/a-klimakatasztrofa-is-egy-biznisz-ami-tokeletesen-illeszkedik-a-kapitalizmus-logikajaba )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!