Trump elsétált Greta Thunberg mellett

2019. szeptember 23. 20:26

Az amerikai elnök nem vett tudomást a klímaaktivistáról New Yorkban.

2019. szeptember 23. 20:26

Greta Thunberg, a nemzetközi hírűvé vált svéd aktivista az ENSZ New York-i klímakonferenciáján – ahová vitorlással érkezett Európából – sírva mondott beszédet hétfő folyamán.

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gin74tonic
2019. szeptember 25. 05:30
nehez ugy koszonteni valakit hogy 1 nem is akarod 2 eszre se veszed ha a ketto egyutt all szinte lehetetlen
Hentesli
2019. szeptember 24. 19:39
Mennyit erőlködött a kislány mire megtanulta azt a számára érthetetlen szakszöveget,a szülei majdnem belegebedtek,hogy a klímacsúcson futtathassák őt. A yankee president meg leszarta! A világ már csak ilyen,a kis Gretanak iskolában volna a helye,szüleinek meg rács mögött,de minimum elvenni tőlük a nevelés jogát! Egy beteg gyereket szerepeltetni politikai célból - a legaljasabb dolgok egyike. Felhasználni a naivitását ,mert a fogékony fiatalok mennek utána - nyájösztön. Elérkezünk ahhoz a ponthoz,mikor mentálisan sérültek a hangadók a politikában,ugye magától jött rá erre a sok marhaságra a svéd tini - persze,hogy nem.Ez is olyan,mint a gyerekeknek szóló buzipropaganda,vagy a többi degenerált gondolkodás megvalósítására irányuló kisérlet. Az Amazonasi esőerdőkért mindenki aggódik ,de a Borneói,Kongói trópusi erdőírtásért nem. A tajgatüzekért sem! Furcsa,hogy Bolsonaro a földosztással ki akarja fogni a szelet a baloldal vitorlájából,az baj. Ha a Bolíviai kokatermelők égetik a dzsungelt száz kilométerre az nem baj,ja ott baloldali a vezetés. A legtöbb tengerbe jutó műanyagot India,Indonézia,Fülöp-szigetek,Banladesh,Haiti,Nigéria,Pakisztán partjaitól juttatják a tengerbe --- nem oda kellene vinni a kis Grétit,ott sírjon ha már elvették a rongybabáját. A szerencsétlen gyereknek piszkosul elvették a fiatalsága egy részét a szülei és akik megtervezték a szerepeltetését.
... az oláhokat
2019. szeptember 24. 18:19
...mert az a suttyó ENSZ fötitkár nem mutatta be őket egymásnak. - Don? ... igen, te! Ide tudnál jönni picit? Szeretnélek bemutatni Gretának! Greta, ő Donald Trump úr, az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Donald, ő Greta Thunberg kisasszony, Svédországból. https://m.youtube.com/watch?v=11RPfbBKWVA
zakar zoltán béla
2019. szeptember 24. 14:07
A leányzó arc-és szemmozgása mindent elárul magáról! Szüleit korbácsolni kellene kiskorú veszélyeztetése miatt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!