Azt ismerik, amikor négy medve nyitott be egy szállodába?

2019. szeptember 19. 07:08

Ha eddig nem, most már igen.

2019. szeptember 19. 07:08

Egy köztéri kamera vette fel, ahogy két medve kioson Bálványosfürdő egyik szállodájából – közölte a Főtér. Ami már önmagában nem egy rendkívüli dolog, hiszen a fizetővendégek nem így szoktak távozni.

Kiderült azonban utólag, hogy nem ketten voltak, hanem négyen, és a Főtér információi szerint a konyhában és az élelmiszerraktárban is randalíroztak.

Azt nem tudni, mennyi kárt okoztak, de vélhetően nem keveset, ha ennyire sietősen távoztak.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2019. szeptember 19. 15:58
Ez ott "extra szolgáltatás"?
annamanna
2019. szeptember 19. 14:43
Egy vicces jelenet medvével: https://www.facebook.com/MANDATORY/videos/713177775846606/ Csak egy újabb cserepes szobanövény. Nincs itt semmi látnivaló.
KannibálTatárÚr
2019. szeptember 19. 08:24
Normális országban a medvéket lakott területekről elriasztják. Ha ez nem használ, akkor lelövik. Az állatok nagyon gyorsan megtanulják, hogy mit nem szabad nekik. Afrikában amikor kialakították a rezervációkat, az állatok ott biztonságban érezhették magukat. Természetesen azért átmentek a rezerváció melletti területekre is, de ott üldözték, esetleg le is lőtték őket. Az állatok ezt úgy oldották meg, hogy ha nem láttak a közelben embert, akkor átmentek a rezerváción kívüli területre, de ha csak autót is láttak közeledni, azonnal visszamentek a rezervációba. Tudták, hogy nekik oda nem szabad. Ha a medvéket nem riasztják a városokban, akkor azt vadászterületüknek tartják és ott is vadásznak. Butaság a védelmük, mert egyre inkább a terület tulajdonosának tartják magukat és úgy is fognk viselkedni.
Drágha Márió
2019. szeptember 19. 07:53
A medve felébred téli álmából, és máris nagyon kanosnak érzi magát, el is határozza, hogy az útjába kerülő első állatot jól meg fogja döngölni. A medve sétál az erdőben, amikor meglát egy sündisznót: - Na, süni, én most megfoglak baszni! Megszólal a sündisznó: - De kedves medve koma, nekem nincsen pinám! Mire a medve: - Süni, mutasd a szádat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!