Hongkongi balhé – pekingi szemmel

2019. augusztus 15. 10:19

Csúnyán viselkedtek a repülőtéri tüntetők a Kínai Kommunista Párt hivatalos lapja szerint.

2019. augusztus 15. 10:19

A népi Kína legnagyobb sajtóterméke, a Zsenmin Zsipao (angol nevén People's Daily China), azaz a Kínai Kommunista Párt hivatalos napilapja összeszedte egy videóban, hogyan is viselkedtek szerintük a hongkongi repülőteret két napig megszállva tartó fekete ruhás tüntetők.

Ezen az látszik, hogy autót rongálnak meg, egy rendőrt ütlegelnek, kínai és nyugati turistákat akadályoznak (családosokat is) a hazajutásukban, valamint összekötözött kezű embereket bántalmaznak a felvételek tanulsága szerint.

Az látszik a mintegy kétperces videón, hogy az elmúlt napok felvételeiből lett összevágva, azonban nem tudni, valóban tüntetőket mutat-e, vagy azokat a civil ruhás rendőröket, akik sajtóinformációk szerint a tüntetők soraiba szivárogtak be.

A videó itt nézhető meg:

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. augusztus 15. 17:20
A CCTV a kínai CNN. Bárki nézheti ingyen ahogyan a többi hírtévét is, Magyarországon is. Csak az öt nagyhatalomnak van globális hírtévéje és még a picike Katarnak. Úgyhogy ez utóbbit érdemes nézni, mert az öt másik az országa nagyhatalmi érdekeit szolgálja, Katartól viszont nem várható, hogy egyhamar világuralomra törne. :-)
Locomotive
2019. augusztus 15. 10:32
KIRÁLY :DDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!